2019. április 30., kedd

Syndrome

Syndrome





Apró változás: Időközben a Viki elvette a magyarországi licencet így kizárólag Viki Pass-szal nézhető csak a sorozat. Akinek nincs Viki Pass-a az se aggódjon, a sorozat felkerül Indavideóra is. Letölteni a feliratokat és a videókat a MEGA-ról tudjátok majd ugyan úgy.
Ha bármi probléma van akkor azt tudjátok jelezni itt kommentben vagy az alicesubsfeliratok@gmail.com címen.

Történet:


A Syndrome egy orvosi dráma amely az idegsebészek és a kórház világában játszódik.


Lee Hae Joo egy első éves rezidens aki idegsebészetre specializálódik. Ő egy átlagos orvosi egyetemre járt, amely nem rendelkezik nagy presztízsű névvel, viszont ennek ellenére eldöntötte, hogy ő  lesz a legjobb női idegsebész Koreában. 

Cha Yeo Wook szintén egy első éves rezidens idegsebész. Hae Jooval ellentétben ő a legjobb orvosi egyetemen végzett, nem is akármilyen pontszámmal, benne volt a TOP10 végzett hallgató között. Emellett ő az unokája a Koreai Egyetemi Kórház tulajdonosának, valamint a fia a kórház igazgatójának. Ilyen háttérrel elvárás, hogy szülei, nagyszülei nyomdokaiba lépve kiváló idegsebész váljon belőle. 


Kang Eun Hyun a rangidős, vezető rezidens az idegsebészeten. Mikor a három fiatal egy kórházban, egy osztályon találkozik, életük örökre megváltozik. Az érzelmeik összekavarodnak és így a közös munka is nehezebbé válik számukra. 

Vajon milyen hatással lesz rájuk a családi titkokkal és érzelmekkel teli kórház ahol egyre több részlet derül ki mindenki múltjáról? 



Néhány fontosabb adat:


Koreai cím:  신드롬
Besorolás: Orvosi dráma, Dráma
Részek: 20
Sugárzási idő: 2012.02.13-04.17.


Szereposztás:


  • Han Hye Jin mint Lee Hae Jo
  • Song Chang Eui mint Cha Yeo Wook
  • Park Geon Hyeong mint Kang Eun Hyun

26 megjegyzés:

  1. Köszönet ezért a sorozatért! Érdekes világ ez is! Kata58

    VálaszTörlés
  2. Köszi, hogy dokis sorozatot fordítasz. Szeretem az ilyen témájú filmeket, sorozatokat.

    VálaszTörlés
  3. köszönöm kedves Alice a fordítást.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen meg fogom nézni online mert még nem tudok letölteni és párositani :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha esetleg segítség kell a letöltéshez akkor csináltam egy bejegyzést a videók letöltéséről. :) Itt lépésenként le van írva, hogy hogyan kell. Párosítás is.
      http://alicesubs.blogspot.hu/2017/11/videok-lementese-vikirol-egyszeruen.html?m=1

      Törlés
  5. Köszönöm ezt a sorozatot és a letölthetőséget !! ♥

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szépen köszönöm a munkádat.Fordítást,letölthetőséget,minden tájékoztatást.

    VálaszTörlés
  7. Szia Alice, letöltöttem a sorozat videóit, de sajnos a 19-es rész nem található. Megnéznéd mi a baj? Vagy fel lehetne újra tölteni az openload-ra a 19-est?, Előre is köszönöm, ha válaszolsz ! Üdv ququcs

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szépen koszonom, már várom a folytatást, sok sikert és koszonom a kemény munkádat :*

    VálaszTörlés
  9. Kedves Alice! Köszönöm szépen a feliratokat. szinesze

    VálaszTörlés
  10. Kedves Alice ! Sajnos a videók már nem elérhetőek ,nagy kérés ,ha esetleg újra lelehetne tölteni őket ?! Köszönöm a válaszod !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez most őszintén megdöbbentett. Köszönöm, hogy jelezted. Amint tudom pótolom. :)

      Törlés
  11. Kedves Alice, nagyon örülnénk neki, hogy ha ezt a sorozatot befejeznéd....., nekem meg van az összes videó hozzá a gépemen. Várom a válaszodat, hogy végleges a leállás, vagy csak idő hiányában szünetelteted???

    VálaszTörlés
  12. Köszönöm szépen a Sydrome sorozat feliratainak a felét.

    VálaszTörlés
  13. Köszönöm a sorozatot ,de sajnos csak 10 részig tudtam nézni ,nagyon várom a folytatást!Köszönöm !

    VálaszTörlés
  14. Szia Alice, újra ez a sorozat foglakoztat. Írod, hogy " a feliratokat MEGA-ról tudjátok majd letölteni ugyan úgy " Kérdésem tényleg ott megtalálható, vagy 10.-nél végleg megállt a fordítás. Nekem nincs Viki Pass- lehetőségem ezért kérdezem. Köszönöm ha válaszolsz. Várjak rá vagy dobjam a reményt.????

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ququcs,
      Régóta látogatod az oldalt, így szerintem tudod, ha én dobok valamit, arról mindenki tud. És általában már új fordítóval tudnak róla az emberek. Azt is tudod szerintem, hogy az oldal mindig nnapra kész, így nincs olyan sorozat rész, felirat, ami késze van de itt nincs feltüntetve. A feliratok a Megan megtalálhatóak addig amíg a sorozat részei kész vannak. Igen, a sorozat half done. Csináltunk egy felmérést, hogy melyik az a sorozat, amit legjobban szeretnétek látni, és azt toljuk most ezerrel. Lesz folytatása a Syndromenak is. Nem tudom mikor de lesz, ahogy minden másnak is, ami a blogon megtalálható. :) Köszönöm a türelmedet, ami tudom véges és már jócskán feszegetem.

      Törlés
  15. Koszonom szépen az újabb részt, izgatottan várom a folytatást...
    Kellemes Húsvéti unnepeket kívánok mindenkinek!

    VálaszTörlés
  16. Kedves Alice!
    Köszönöm szépen a folytatást, kellemes ünnepeket kívánok neked.

    VálaszTörlés
  17. Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!! >°w°<

    VálaszTörlés
  18. Szia Alice, már nagyon régen nem jártam itt. Látom nincs nagy változás. Hogy vagy , mi van Veled? Tényleg nem akarok erőszakoskodni, de megkérdezem, hogy a Syndrome sorira mikor kerül sor ?? Már csak 3 rész és kész!!! Nagyon várom!! Kérlek, ha van időd válaszolj!!

    VálaszTörlés
  19. Alice, várok én türelemmel mivel írod, hogy diák vagy megértem ha a vizsgaidőszakban fontosabb dolgod van. Jó tanulást, jó eredményeket a vizsgákon! üdv ququcs

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ququcs! Jó volt a megérzésed, valóban szünetre került a sor, habár nem rövdire és nem önkéntesen. Lassan de vissza visszatérek a fordításhoz, most talán ez az egyetlen jó dolog ebben a járványhelyzetben. Tervezem befejezni a Syndrome-ot záros határidőn belül most már tényleg. Sajnálom, hogy ilyen sokáig húzódott a dolog de itt az ideje pontot tenni a végére.

      Köszönöm a türelmedet és kitartásodat, valamint a kedves szavaidat is!

      alice

      Törlés