2019. április 7., vasárnap

Mi várható a következő két hónapban?

Szünetre megy a Láng gyermeke? 😱


Igen, valóban ez következik. Dia már este hírül adta a FACEBOOK csoportunkban, hogy most a Flame's kicsit parkolópályára kerül mindkettőnknél.
Szó sincs arról, hogy meguntuk volna, épp ellenkezőleg, szívünk szerint ugyanebben a tempóban hoznánk is a következő 10 részt nektek.

Most jöhet a kérdés, hogy akkor mégis miért?

Azért döntöttünk így, mert most már többen jelezték, hogy szeretnék végre látni a Syndrome és Please Find Her végét (abszolút jogosan), valamint a Bloody Romance, Yun Xi és Ashes folytatását. Ezek teljesen jogos kérések voltak, amit muszáj volt megfontolnunk, hogy eleget teszünk e nekik.

Hosszú beszélgetés után úgy döntöttünk, hogy most ezt a hetet még a Flame'snek szenteljük és a 26. rész befejezte után mind a ketten a saját sorozatainkkal folytatjuk egy ideig.

Pontos befejezési/folytatási időpontot továbbra sem tudunk semmihez ígérni, viszont azt most biztosra tudom mondani részemről, hogy nekem a Syndrome lesz a prioritás, így amíg annak a maradék 10 részét be nem fejezem, addig szerintem a Flame's is marad ahogy van (változtatás joga fennáll ) . Nekem talán ez a legjobb opció ugyanis így van, ami pushol, hogy minél hamarabb fejezzem be a másik sorozatot. 😣


Azt azért hozzátenném, hogy nem volt könnyű döntés egyikünknek sem, mert ilyenkor azért ott lebeg előttünk, hogy most ugyan melyik nézősereggel cseszünk ki jobban. Mert ez mindenhogy kicseszés az egyik tábornak. Szóval reméljük, hogy megértitek és amíg ez szünetel addig a másik 4-5 sorozat folytatását is ugyanilyen elánnál fogjátok várni.
Azoktól, akik csak a Flame's-t nézik velünk, elnézést kérünk, köszönjük a türelmüket és a kitartásukat. Reméljük, hogy legkésőbb júniusban már hozni tudjuk az új részt ebből is.


És, hogy melyik sorozatokról lenne szó, amiknek a folytatása júniusig várható? 
↓↓↓↓↓
Kérés, kérdés, óhaj, sóhaj, panaszáradat nyugodtan mehet kommentszekcióba. 
(Mert tudjuk, hogy lesz és teljesen jogos)
⬇️⬇️⬇️⬇️

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése