2018. december 29., szombat

The King

The KingONLINE
FELIRAT (MEGA)
 

A filmet letölthetitek az alábbi linkről :)
LINK

 

Történet:

A törvény és a korrupció kéz a kézben jár? Park Tae Soo (Jo In Sung), egy szegény családból származó, rossz modorú fiatal, aki az iskolai éveit verekedéssel töltötte. Viszont mikor szembesült azzal, hogy a világot az irányítja akinek pénze és hatalma van, eldöntötte, hogy ő is ilyen életet szeretne élni.

Tae Soo belevetette magát a könyveibe és bejutott Dél-Korea legjobb jogi egyetemére. Az iskola elvégzése utén az ügyészi iroda munkatársa lesz, ám ez közel sem az az élet, amit elképzelt magának. A fiatal ügyész élete gyökeresen megváltozik, mikor szárnyai alá veszi Han Kang Shik (Jung Woo Sung) főügyész, aki a jogi szakma élén áll, és ezáltal Tae Soo belekóstolhat a jogi elit életébe.

Tae Soo egyre mélyebbre süllyed a mocskos politikai és bűnözői alvilág bugyraiban. Vajon még idejében észreveszi, hogy az élet, amit most él csak rossz véget érhet?

A The King, avagy A király egy 2017-es Dél-Koreai film, amit Han Jae Rim rendezett.
A film több jelölést is kapott amik közül Kim So Jin a legjobb női mellékszereplő, míg Ryu Jun Yeol a legjobb új színész díjat nyerte az 53. Baeksangi Filmművészeti Fesztiválon.

Fontosabb adatok:

Koreai cím: 더 킹
Szintén ismert: Dao King
Besorolás: Thriller, bűnügyi, politikai, dráma
Hosszúság: 2 óra 14 perc 


Szereposztás:

  • Jo In Sung mint Park Tae Soo/Park Tae Su
  • Jung Woo Sung mint Han Kang Sik
  • Ryu Joon Yeol mint Doo il/Du Il
  • Bae Sung Woo mint Yang Dong Chul

1 megjegyzés: