2018. június 23., szombat

Legend of Lu Zhen

Legend of Lu Zhen




Online részek

Letöltő linkek
(rész+ felirat)
















 Az általunk fordított sorozatok más helyre való feltöltése SZIGORÚAN TILOS!

Köszönjük mindenkinek a segítséget! Köszönjük a türelmeteket és megértéseteket! :) 


*A csillaggal jelölt részek javítva vannak :)


Történet:

Azért, hogy elmeneküljön a kegyetlen mostohaanyja elöl, Lu Zhen belép a palotába, mint kisegítő személyzet. Hamar a felfigyelnek rá kiváló kerámia készítői képessége miatt. Ezalatt az idő alatt elrabolja szívét a korona herceg, Gao Zhan. Hiába szerelmesek egymásba, a társadalom nem hagyja, hogy együtt legyenek. A féltékeny riválisai életének minden pillanatát megnehezítik. Beleveti magát a politikai életbe és segít Gao Zhan-nak leverni az ellene irányuló puccsot. Habár Gao Zhan nem teheti őt asszonyává, megteszi őt az ország legmagasabb pozíciójába. Így lesz Lu Zhen az ország első miniszterelnöke.  

Néhány fontosabb adat:

Kínai cím: 陆贞传奇
Kínai átírt cím: Lu Zhen Chuan Qi
Szintén ismert: The Female Prime Minister
Besorolás: Történelmi romantikus vígjáték
Részek:  59 rész
Sugárzási idő: 2013.05.05-2013.05.29.


Szereposztás:

  • Zhao Li Ying mint Lu Zhen
  • Chen Xiao mint Gao Zhan
  • Kimi Xiao mint Gao Yan
  • Yuan Rong mint Xiao Guan Yin

107 megjegyzés:

  1. Alice Kedves!

    Gondban vagyok a Legend of Lu....8. részével. Ugyanis bármelyiket töltöttem le, (vikis, vagy ráégetett) nem hozza a feliratot. Tudnál ebben segíteni? Az 1-7-tel nincsen probléma. KÖszönöm szépen. Üdv. csabamama2

    VálaszTörlés
  2. Ismét itt vagyok, leellenőriztem és rájöttem, hogy a 28. percig a 7. részt ismétli, gondolom ezért nem lett fordítva ugye? Mert a 28 perc után már van felirat, óóóó így a 37 percből 19 perc a 8. rész?! Vagy én nem jól csinálok valamit?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem. Te teljesen jól csinálod ahogyan a felirat is mondta, 28 perchez kell tekerni. Nem tudom miért volt az ilyen fajta vágás jó a viki-nek, engem speciel felidegesített hogy egy ilyen videót kellett kiadnom a kezeim közül. Az a baj, hogy az igazi videók alapból is 45-46 percesek míg a viki-n fent lévők csak 37-38 percesek így trükközni sem tudtam vele, hogy inkább arra teszem a feliratot rá és nem a viki-s videóra. Megkérdeztem erről a csatorna vezetőt is, neki egész eddig fel sem tűnt, hogy ez a helyzet a 8. résznél de azt mondta hogy nem tudunk vele semmit sem csinálni.

      Törlés
  3. Alice Kedves!

    Köszönöm szépen a válaszod. Akkor nincs mit tenni, így nézzük meg, elég fura. Remélem a többi videónál nem lesz így, egy kicsit engem is felidegesített, mert nem elég, hogy rövid a videó, még le is vesznek belőle:-(( Pedig olyan szép kis sorozat, nagyon szeretem. Persze ez a Te munkádat nem érinti. Üdv: csabamama2

    VálaszTörlés
  4. Kedves Alice, és Jeongsoon!
    Elkezdtem nézni, nagyon tetszik a sorozat!
    Csodálatosak a díszletek, csodálatosak a jelmezek!
    Tetszik a színkavalkád, és a történet is , szép sorozat.
    A 8. részt majdnem itt hagytam, de aztán az infó alapján rájöttem, hogy jó helyen vagyok :)
    Nagyon szépen köszönöm ! :)
    Üdv: mara

    VálaszTörlés
  5. Kedves Mara!
    Nagyon köszönjük hogy felfigyeltél erre a sorozatra. :)
    A kilencedik rész fordítása elakadt,ez az én hibám, mert jelenleg rengeteget tanulunk mindketten és emellé még a gépem is bemondta az unalmast.
    Szeretnék türelmet kerni addig amíg újra forditani nem kezdünk. (Nagyon remélem hogy ez holnap bekövetkezik)

    Üdv: Alice

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Alice és Jeongsoon!
      Jó erőt és kitartást kívánok a tanuláshoz!
      Természetesen az az első, mi türelmesen kivárjuk míg ráértek.Ezt a nagyon szép sorozatot, ajánlani fogom a többi dorama rajongónak is, mert csodálatos. Csupa szivárvány színkavalkád,meseszép jelmezek és díszletek! A történet is megragadó és gondolom sok izgalom vár ránk !Felfedeztem egy-két "ismerős arcot akiket már láttam más sorozatban!
      Legyen nagyon szép hétvégétek !
      Üdv: mara

      Törlés
  6. Kedves Alice!
    Köszönöm a 9.részt!
    Izgalmas, gyilkos cselszövés!
    Üdv: Mara

    VálaszTörlés
  7. Alice Kedves!

    Szeretnélek megkérni, hogy mint ahogyan azt az 1-8 részig is tetted, légyszives a feliratot külön föltenni. Ugyanis a videót a viki-ről töltöttem le, de nem hozza a magyar feliratot. A Megás pedig nagyon nagy méretű és már - dorama őrült lévén - igen kicsi helyem van. Köszönöm szépen. Üdv: csabamama2

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ildikó!

      A feliratot külön feltölteni nem fogom, nem tudom mert technikailag nem megoldható. A letöltős videó nem működik a felirattal mert teljesen más verzió mint ami a vikin fent van. Ezért lett felrakva egybe a tömörített mappafájl megára ami tartalmazza a (vikis)videót, a feliratot, és a videót a ráégetett felirattal. Ha letöltöd és kicsomagolod onnantól ami felesleges számodra ki tudod törölni és nem foglalja a helyet.
      Az 1-8. rész is ugyan ilyen formában van feltöltve pont azért mert ha csak a felirat van fent akkor lesz aki belefut abba amibe én is belefutottam, hogy nem jó együtt az a videó meg ez a felirat.

      Törlés
  8. Kedves Alice!

    Köszönöm szépen a válaszod, eszerint járok el akkor. Üdv: Ildikó

    VálaszTörlés
  9. Alice Kedves!

    Köszönöm a segítséged, sikerült letöltenem:-)) Üdv: Ildikó

    VálaszTörlés
  10. Kedves Alice !
    A hogy ajánlottad el kezdtem a Lu Zhent nézni , valóban jó kis film ,szeretem a hangulatát és a szép kösztümöket benne !!

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm a 10.részt!
    Üdv: Mara

    VálaszTörlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  13. Kedves Alice, és Jeongsoon! Elkezdtem nézni ezt a történelmi sorozatot, és annyira megfogott, hogy végignéztem mind a 10 részt. Nagyon csodálatos sorozatot választottál, csupa remek színészekkel. Nagyon köszönöm a fordítását, és hogy külön felrakjátok többféle formátumban az oldalatokra. Kellemes nyarat kívánok!♥♥♥

    VálaszTörlés
  14. Köszönöm a 10.és a 11.részt!
    Üdv: Mara

    VálaszTörlés
  15. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  16. Kedves Alice, és Jeongsoon! Szertném megköszöni az eddigi munkátokat!De tényleg nem lesz töb felirat külön? Vagy csak nem jól értelmeztem valamit?? Válaszodat nagyon várom. Üdv.Nazuna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Nazuna!
      Valószínűleg valamit félre értettél. Fel lesz töltve majd ha lesz időm rá (Facebookon ezt is leírtam).
      Ezúton értesítenélek arról, hogy az előző kommented törölve lett, mert követelőzést semmilyen formában nem tűrök. Leírtam, hogy mi a helyzet, hogy mi hogy áll és melyik sorozat mi miatt áll. Kérés, kérdés elfogadott de követelőzés nem. Többet a követelőzésedet nem szeretném olvasni az oldalamon. Kérlek ehhez tartsd magadat, mert utálok hozzászólásokat törölgetni.
      Köszönöm: Alice

      Törlés
    2. Kedves Alice! Ne haragudj ha ugy tünt hogy követelödzö voltam én nem annak szántam .Elnézét .Üdv:Nazuna

      Törlés
  17. Nagyon szépen köszönöm az új részeket :)

    VálaszTörlés
  18. Kedves Alice, és Jeongsoon! Ismételten csak köszönni tudom a feliratokat.♥♥♥

    VálaszTörlés
  19. Kedves Alice, és Jeongsoon! Nagyon szépen köszönöm az új részeket !!

    VálaszTörlés
  20. sziasztok
    szeretném megkérdezni, hogy mikor várható új rész: nem akakrok senkit sem sürgetni mert nem szokásom csak rég hallottam felőletek és nagyon várom az újabb rész felíratát :) köszönöm előre is a munkátokat szép hétvégét neketek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Most volt egy kisebb leállásunk főként miattam de már rajta vagyunk, hogy minél előbb hozhassuk az új részt. A 14. Rész fordítás alatt áll jelenleg is de időpontot inkább nem ígérek. :)

      Törlés
    2. szia
      nagyon szépen köszönöm a gyors választ :) én türelemmel várok, mert nagyon tettszik ez a dorozat :) és érdemes várni rá :) köszönöm még egyszer a munkátokat :)

      Törlés
    3. Köszönöm szépen a feliratokat, nagyon szeretem ezt a csodálatos sorozatot.

      Törlés
  21. Nagyon szépen köszönöm.:)

    VálaszTörlés
  22. Kedves Alice, és Jeongsoon! Nagyon szépen köszönöm az új részt !!De miért minket büntetsz azért hogy más ellopja a minkátokat! Mi nem tehetünk rola.Sajnálom és gondolom más is igy van ezzel. Kérlek ha lehet csak a felíratot nem tudnád valahogy közzéteni? Esetleg imélben kérésre?? Hát ha nem hát akkor is köszönjöm a munkád! Boldog karácsonyt, és sikerekben gazdag új évet kivánok nektek! NAGYON SOK KITARTÁST EZENTUL IS !Üdv Nazuna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Probléma elhárítva. Csak kellett a tipikus "durci vagyok" időszak. Nem tudok a lopás ellen mit tenni max annyit, hogy megbékélek ahogyan Jeongsoon is tette. :) 15. 16. letöltő link fent.

      Törlés
  23. Kedves Alice, és Jeongsoon! Micsoda meglepetés! Nagyon szépen köszönöm mind a három rész feliratát.Kitartást kívánok ebben az évben is, és még sok örömöt a fordításban.♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Csilla!

      Köszönjük, hogy velünk tartasz ennél az igen csak hosszú doramánál és kitartóan, türelmesen várod a részeket. Megpróbáljuk innentől lehetőleg sűrűbben hozni a részeket. :) Kívánunk számodra sok boldogságot, sok sok doramát és kellemes meglepetéseket erre az évre is! :)♥

      Törlés
  24. Nagyon szépen köszönöm lányok :) igazi meglepetést kaptam ma töltetek, köszönöm az új részek feliratát :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülünk, hogy sikerült meglepetést okoznunk! :)

      Törlés
  25. Kedves Alice, és Jeongsoon!Nagyon szépen köszönöm az új részek feliratát!!

    VálaszTörlés
  26. Kedves Alice! Én most fedeztem fel a sorozatot és nagyon örülök neki. Az lenne a kérdésem, hogy csak a feliratot le tudom-e tölteni, mert a Megáról nem tudok tölteni, kimerítettem a kvótámat. Nagyon köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsuzsa! A mega szerencsére nem kvótás, próbáld meg úgy letölteni, hogy a "Download through your browser" gombra kattintasz.Így sikerülnie kell. :) Kérlek jelezz vissza, hogy sikerült e.

      Törlés
    2. Kedves Alice!
      Sajnos folyamatosan azt írja "A Kvóta túllépve". Többször megpróbáltam.

      Törlés
    3. Megoldjuk! Kérhetnék egy email címet? Elküldöm a feliratokat :)

      Törlés
    4. linakida@gmail.com
      Köszönöm szépen.

      Törlés
  27. Nagyon szépen köszönöm az új részeket !

    VálaszTörlés
  28. Megnéztem az összes részt, nagyon jó volt. Köszönöm a feliratot! Nagyon várom a folytatást.

    VálaszTörlés
  29. Szió

    Nagyon köszi mindent.. de ezt majd még kifejtem :)

    A 15 résznél a letölthető felirat valahogy hibás. Még a főcímnél elkezd valami tóról "beszélni", amibe valaki beleesett. :o

    És vissza a köszönethez :) Imádom a sorozatot *-* Igaz csak tegnap kezdetem el nézni, de már a rabja vagyok :P *-* Nagyon köszönöm a rengeteg munkát amit belefektettek :) Hálás vagyok érte :)

    VálaszTörlés
  30. (A vikin jól működik a felirat.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megvan a hiba oka :D semmi vész :) a 15 és a 16. rész felirata megcserélődött. Szóval egyszerre töltse le, aki még nem látta. :)

      Törlés
  31. Válaszok
    1. Nem, nem rossz. Illetve nézőpont kérdése. Ha esetleg nem láttad a posztot facebookon akkor sajnos az van hogy a ChinaGo TV leszedette az összes részt a viki-ről. Minden ment a lecsóba. Így most minden link ami az online-ra mutat használhatatlan. Még nem tudjuk mi lesz a megoldás ugyanis a videók megvannak de hozzá a vikis feliratok kellenének mert a többi nem stimmel hozzá. Viszont a vikin egy hónapja lettek kb cserélve a feliratok így nincs meg a mostani, végleges és jó felirat. :/

      Törlés
  32. Köszönöm az eddig lefordított részeket.Nézni kezdtem és nagyon tetszik a sorozat.

    VálaszTörlés
  33. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  34. Nagyon szépen köszönöm a 25-28.részt is ! :)
    Legyen nagyon szép nyaratok! :)
    Baráti szeretetteljes ölelésem! :)

    VálaszTörlés
  35. Köszönöm az eddigi lefordítást !Szeretném megkérdezni hogy 23.rész nel nem lehetne srt-re át irni ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem lehet, csak .ass-ben fogadta be a gép a feliratot hiába próbálkoztunk többen is több gépen, egyszerűen srt-ben csak a ??? volt minden ékezetes betű helyén. Ez a formátun is úgy működik mint az srt, simán felismeri a lejátszó és társítja :)

      Törlés
  36. sziasztok
    a 23.részt mért nem tudom letölteni? azt irja törölve lett
    köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 23. részben volt két lefordítatlan sor így töröltem hogy újra Feltegyem, viszont valami miatt este nem engedte így csak ma tudom majd feltenni ha engedi a rendszer. :)

      Törlés
  37. Kedves Alice és Wino, itt is köszönöm a az újabb
    feliratcsomagot. Nagyon örültem neki.
    Hamarosan beiktatom a megnézését.

    VálaszTörlés
  38. Hálás köszönetem a 29-36.rész felirataiért! :)
    Legyen sikeres, szép napotok!
    Üdvözlettel:Simonné

    VálaszTörlés
  39. Hú, de ügyesek voltatok, már nagyon vártam. Köszönöm szépen a 29-36 részt és a munkátokat. Üdv.szeretettel: csabamama2

    VálaszTörlés
  40. Wow!
    Köszönöm szépen a 37.részt :) !

    VálaszTörlés
  41. Szia! Azért irok mert vmi nem stimmel a felírattal. Tegnap este letöltötem, és amikor nézni keztem vettem észre h egy kis résznél nincs felírat. Olyan 18 és 19 perc körül van ez (bocs teloról írok ezért nem tudok pontosan megmondani). Nem panaszkodásnak szántam, csak gondoltam jelzem a problémát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Hajni! Amint felvettem a vizsgáimat megnézem, hogy mi a helyzet. Valószínűleg hiányos volt a felirat, ez a vikiről leszedettnél nem ritka sajnos. Ha megtalálom pótolom! Köszi, hogy szóltál! :)

      Törlés
    2. Megtaláltam a hibát. 18.34-től egy teljes percnyi néma (felirat) csend :"D Keresek másik feliratot és javítom. Köszönöm még egyszer!

      Törlés
  42. Nincs mit, nehéz egyszerre több mindenre figyelni, ezért is szóltam.

    VálaszTörlés
  43. Sziasztok ! ! !

    Hálásan köszönöm az eddigi részeket.További jó és kellemes munkát.

    VálaszTörlés
  44. Nagyon köszönöm az eddigi munkátokat ,nagyon tetszik!De miért nem lehet a 23.rész feliratát sehogy le játszani akár hogy is próbálom!?Tudnátok segíteni ebben??Választ előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Nazuna!
      Az a felirat .ass kiterjesztésű a megszokott srt helyett mert sajnos csak így fogadta be a rendszer. Kipróbáltam két lejátszóval is (vlc és bs player) ezekkel nekem simán viszi. Milyen lejátszót használsz? Amire még gondolni tudok az a videó és felirat nevének egyezése, ezzel nincs probléma? Egy szóköz is sokat számíthat és simán lehet, hogy becsúszott egy mikor átneveztem. :/ Ezt esetleg tudod ellenőrizni?

      Törlés
    2. Kedves Alice!Köszönöm a válaszod! Én kmplayert használok próbáltam átnevezni is mindent megtettem ami csak eszembe jutott .Most már mindegy elolvastam külön a feliratot valamit így is megértettem belőle. Nincs valamelyik online megosztón fent esetleg ?

      Törlés
    3. Bocsánat nem figyelek eléggé!Most néztem csak meg az elejét ahol ott van a megosztás !!Mégegyszer bocsánat!

      Törlés
    4. Ne kérj bocsánatot! :) Holnap végre egy hónap után lesz talán időm nem csak válaszolgatni de valami érdemlegest is csinálni. Megpróbálok valamit kitalálni, hogy srt-be átrakva is működjön a felirat. Azért van amúgy ass-ban fent mert valami el volt cseszve a kódolásával ennek a feliratnak és egyszerűen csak így tudtuk megoldani. :/ Szerencsére ilyen probléma azóta nem állt elő sehol máshol így a többi rész feliratát tudnia kell majd kezelni a lejátszódnak :) Ha nem akkor kérlek mindenképpen szólj! Akor leszedem ezt a lejátszót is és addig nyüstölöm amíg ki nem találok valami megoldást :"D

      Törlés
    5. Nagyon köszönöm!A többi már úgy nézem hogy jó lesz! Nagyon várom a folytatás is!Mégeggyszer köszönöm!

      Törlés
  45. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek, köszönöm a sorozat fordítását, nagyon-nagyon szeretem.♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük Csilla! Kellemes ünnepeket neked/nektek is!! :) ♥

      Törlés
  46. Boldog , Békés, Szeretetteljes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok !
    Köszönöm az egész évi önzetlen munkátokat, nagyon kedvelem én is a Legend of Lu Zhen sorozat fordítását ! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Boldog Karácsonyt kívánok neked is, kedves Mara! ♥

      Törlés
  47. Boldog, Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok ! <3

    VálaszTörlés
  48. Köszönöm szépen.:) Boldog új évet! :)

    VálaszTörlés
  49. Nagyon szépen köszönöm a munkádat, nagyon tetszik a sorozat, és az online nézhetőségért nagyon hálás vagyok :)

    VálaszTörlés
  50. Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását!
    Csip

    VálaszTörlés
  51. Nagyon szépen köszönöm az új részeket ! :)
    Hát ennyi ármánykodást,mikor azt hinném,hogy na fellegtelenünk,jön az újabb....
    Várom, hogy mi lesz ?!!!!? :)
    Szép hetet nektek ! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mara! :)
      Bevallom nekem már kicsit túl sok is ez. :D Történelmi szappanoperában érzem magunkat a fordítás során. De nem bánom mert minden részben meg tudnak lepni valami még nagyobb dologgal! :D

      Szép hetet neked is! ;)
      Alice

      Törlés
  52. Nagyon szépen köszönöm az 50.részt is ! :)
    Hát voltak akkor is fineszes nők , meg vagyon, hogy mindenkit le tudtak fizetni!! :) :)

    VálaszTörlés
  53. Köszönöm szépen az 51.részt !
    Szép tavaszi jövő hetet kívánok ! :)

    VálaszTörlés
  54. Kedves Alice!
    Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását.
    Már figyelem egy ideje de most elkezdtem a
    filmeket letölteni az Avistaz-ról,mert ott
    úgy láttam jobb a minősége,bár még nem néztem
    bele :) A feliratokat a vikiről töltöm,de a
    25.résztől nincs már fent.Itt az oldalon csak
    filmmel együtt látom,vagy csak én nem tudom,
    honnan kellene külön csak azt letölteni.
    Kérlek ha tudtok segítsetek,amit előre is
    köszönök szépen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Cicus!

      A azért kerültünk át feltöltős módszerre ennél a sorozatnál is annó, mert a viki törölte a licencet meg a teljes sorozatot. Ez most újra felkerült az oldalra, viszont elég pepecselős munka oda áttölteni a feliratokat sorról sorra, így erre csak nyáron kerül majd sor.
      További kérdés, probléma esetén elérsz az alicesubsfeliratok@gmail.com e-mail címen. :)

      Törlés
    2. Kedves Alice!
      Köszönöm szépen a válaszodat.Természetesen,ahogy
      most felteszitek sokkal kényelmesebb nekünk és ezért
      is nagyon hálás vagyok ! Gondoltam talán az Avistán
      még élvezetesebb lesz a látvány is,de boldogan nézem
      majd a 24.résztől itt az oldalatokon.Így is elég sok
      időtöket elvesz a fordítás és a többi munka vele.
      Nem is tudom hogy lehet ezt meghálni Nektek.
      További szép estét és Kellemes Húsvéti ünnepeket
      kívánok,szeretettel <3

      Törlés
  55. Kedves Alice !
    Köszönöm szépen az eddigi részeket!
    Szép és Vidám Húsvéti Ünnepeket Kívánok !
    Sok Locsolót is ! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mara!

      Sajnos nekünk nem volt annyira vidám és szép, de kívánom és remélem, hogy a tied gyönyörű volt! :) Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok neked. :)

      Törlés
  56. Szia! Nagyon szépen köszi az új részt. :D

    VálaszTörlés
  57. Kedves Alice !
    Nagyon szépen köszönöm az eddigi részeket és az 57.részt is :)

    VálaszTörlés
  58. Szia!
    Mikor láthatjuk végre az utolsó részt? Nagyon várom már! :)
    Előre is köszönöm a válaszodat.

    VálaszTörlés
  59. Kedves Alice
    köszönöm válaszod és türelmesen várom a javítást meg a befejező részt
    üdv Picur

    VálaszTörlés
  60. Kedves Alice!
    Nagyon szépen köszönöm a sorozat utolsó 7 részét is.
    Jó pihenést és nyaralást kívánok :)

    VálaszTörlés
  61. Szervusztok! Köszönöm szépen a Legend of.... teljes sorozat fordítását és a munkátokat.

    VálaszTörlés
  62. Kedves Alice !
    Nagyon szépen köszönöm a befejező 59. rész is !
    Köszönöm a munkádat és hogy lehetővé tetted a videók letöltését is !
    Nagyon jó és szép pihenést kívánok!
    Kívánok magunknak még jó sok sorozatot veled !
    Üdv: Mara55

    VálaszTörlés
  63. Sziasztok!

    Hálásan köszönöm az egész sorozatot,és a munkátokat. Csodás volt. Jó nyaralást
    kívánok.

    VálaszTörlés
  64. Kedves Alice! Gyönyörű sorozatot fordítottál le nekünk.Nagyon köszönöm a munkádat a letöltési lehetőségeket.Remélem a későbbiekben is fogsz még hasonló sorozatokat fordítani .Szép nyarat és jó pihenést kívánok.Üdvözlettel Csilla :) ♥

    VálaszTörlés
  65. Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását!
    Csip

    VálaszTörlés
  66. Kedves Alice!
    Először is köszönöm hogy lefordítottad ezt a szép és érdekes sorozatot. Már nagyon vártam a befejező részt is. Én csak online tudom megnézni és ezt is köszönöm hogy lehetővé tetted. Most éppen az 57-ik részt nézem és azt vettem észre, hogy nagyon hiányos a felirat. Nem tudom mi lehet ennek az oka, de talán lehet ezen segíteni. Köszönettel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Agyamat eldobom. Igazad van!! Valamiért kibabrált velem a rendszer és hiába javítottam le a hiányzó részeket, nem mentette a változtatásokat. Köszönöm, hogy jelezted.

      Törlés
  67. Kedves Alice! Végignéztem ezt a gyönyörű sorozatot. Hálásan köszönöm neked.

    VálaszTörlés
  68. Kedves Alice!
    Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását. Alig várom, hogy legyen időm, és megnézzem! :)
    SZép nyarat kívánok!

    VálaszTörlés
  69. Kedves Alice!Nagyon köszönöm a fordítást.Szép és megható vége lett.Üdv:Paggy

    VálaszTörlés
  70. Kedves Alice, és Jeongsoon! Hálásan köszönöm a sorozat fordítását. :)

    VálaszTörlés
  71. Köszönöm a fordítást.

    VálaszTörlés