2017. november 24., péntek

Will It Snow For Christmas?

Will It Snow For Christmas?








Online elérhetőség:

Feliratok:


















































A feliratokhoz passzoló videókat Viki-ről tudjátok letölteni. Ha szükséges akkor itt találtok hozzá útmutatást, hogy hogy smint megy ez  :) link


Az első két rész fordításáért, illetve a továbbiakban a páros részek fordításáért viku394 lesz a felelős.A páratlan részek fordítását pedig én, alice_, készítem majd el. 

Történet:

Azt mondják, hogy a gyerekkor építi a legjobban az ember karakterét. Cha Kang Jin egy teaházi madam fiaként nő fel, figyelve ahogyan anyja a fogadja a füstös képű férfi vendégeket szalonjában. Anyja "hírneve" miatt azonban sokszor verekedésbe keveredik. Apja elhagyja őket és arra kényszerülnek, hogy városról városra költözzenek egészen addig amíg vissza nem térnek az anyjának a szülővárosába. 
Ebben a városban Kang Jin megismerkedik a szintén középiskolás Han Ji Wonnal, A lány látszólag mindenben ellentéte, hebrencs, kétbalkezes és a tanulásban sem jeleskedik. A két fiatal között kezd kibontakozni valamiféle megértés, barátság...talán szerelem is amikor azonban egy szörnyű tragédia történik és emiatt elszakadnak egymástól.
8 év elteltével Kang Jin, a már sikeres építészmérnök, részt vesz a kollégája eljegyzésén és döbbenten tapasztalja, hogy bizony, nem is olyan ismeretlen számár a menyasszony..., 

Vajon a múltbéli tragédia és az ezt megelőző, számukra még ismeretlen események újra elszakítják őket egymástól?



Néhány fontosabb adat:

Koreai cím: 크리스마스에 눈이 올까요?
Szintén ismert: Will It Snow At Christmas? 
Besorolás: Melodrama, Romance
Részek: 16
Sugárzási idő: 2009.12.02-2010.01.28.


Szereposztás:

  • Han Ye Seul mint Han Ji Won
  • Ko Soo mint Cha Kang Jin
  • Sun Woo Sun mint Lee Woo Jeong
  • Song Jong Ho mint Park Tae Jun

10 megjegyzés:

  1. Szia!!
    Kkellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok, és jó pihenést
    Üdv: mamóca

    VálaszTörlés
  2. Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok én is!

    VálaszTörlés
  3. NAGYON KÖSZÖNÖM !!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Alice ! Sajnos a Viki nem engedi meg ,hogy nézzem a filmet ,pedig már rég regisztráltam ,most mióta meg újult azóta vacakol nekem .Egyébként Jó tanulást kívánok és sok sok sikert !!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom miért csinálja ezt de nekem például levette a fiókomról a vikipass(ez ilyen prémium fiókká tette). Próbál meg kijelentkezni és utána bejelentkezni, nekem ettől visszatért a normál állapotába. :) Ha ezután sem működik kérlek jelezz vissza, mert akkor megpróbálok valamit csinálni.

      Törlés
    2. Kedves Alice !
      Úgy csináltam ahogy mondtad ,de arra is rájöttem , hogy ki kell kapcsolnom az Adblockot és akkor le jázsza a filmet reklámokkal , de sebaj csak meg tudjam nézni .
      Köszönöm jó tanulást, Sok sikert !

      Törlés
  5. Köszönöm szépen a 9. és a 10. részt! :)
    Legyen szép hétvégétek!

    VálaszTörlés
  6. Kdves Alice és Viku!
    Köszönöm a fordítás, nem volt egyszerű a felirat párosítása a videóval. Hiába volt srt. formátumban még sem tudta a TV lejátszani. Csak egy konvertálóval tudtam megoldani nagy nehezen a problémát. Nézem a sorozatot a 9.-ik résznél tartok, de egy kínszenvedés amióta a felnőttek játszanak. Han Ji Wan -t már láttam néhány sorozatban , de ott sem szerettem, itt egyenesen megőrülök tőle annyira idegesít a játéka. Egyébként alapból Cha Chun Hee (Kang Jin anyja) is egy borzasztó karakter. Nem tudom mi fog ebből kialakulni, de eddig nem nagyon tetszik az egész. Bocsi, hogy ilyen kritikát írok, de nekem eddig borzasztó. Ha a végére érek majd értékelem az egészet. Meg próbálom végig nézni. Üdvözlettel: Marcsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Marcsi!
      Megmondom neked őszintén, hogy örülök. Már azt hittem velem van a baj :"D Számomra a kínszenvedés igazi mély pokoli bugyrai úgy a 12-13. rész körül kezdték a lehetetlen szintjeit súrolni. Életemben nem volt még ennyire szenvedős sorozatom. :"D Meg is látszik hiszen azt hiszem ezen a tájékon váltottunk Vikivel a "inkább csináljunk ketten egy részt együtt" stratégiára. :"D
      Remélem azért kitartasz a végéig.:))

      Törlés
  7. Köszönöm szépen a sorozat fordítását!

    VálaszTörlés